CBBS huurt 1.140 m² kantoorruimte in Rijswijk

0

Spring Real Estate heeft CBBS Salarisservice geadviseerd bij de aanhuur van totaal circa 1.140 m² v.v.o. kantoorruimte met een huurtermijn van 10 jaar. De kantoorruimte is gelegen op de 5e en 6e verdieping alsmede 22 parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw is gelegen aan J.C. van Markenlaan 3 in Rijswijk.

Het kantoorpand bevindt zich in een winkelgebied in de Bogaard dat zich kenmerkt door de diversiteit aan woningen groenvoorzieningen met diverse supermarkten en retail voorzieningen. Het kantoorgebouw heeft een goede aansluiting met het openbaar vervoer alsmede eigen vervoer.

CBBS Salarisservice ondersteunt bedrijven in alle aspecten van personele dienstverlening. Dat doet de organisatie voor meer dan 2.500 ondernemers en accounts- en administratiekantoren in Nederland. Klanten kunnen met al hun vragen op het gebied van salarisverwerking en personeelsadministratie bij CBBS Salarisservice terecht.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?