Forma Real Estate Funds verkoopt kantoorgebouw in Lijnden

0

Forma Real Estate Funds heeft het kantoorgebouw aan de New Yorkstraat 66 in Lijnden, nabij Amsterdam en Schiphol, verkocht aan Eclipse Properties. Het gebouw, bekend als ‘The Wing’, is in 2017 volledig gerenoveerd en beschikt over moderne kantoorruimte en distributieruimte met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 5.275 m². The Wing is ontwikkeld in 2002 voor Nikon en ontworpen naar de gelijkenis van een vliegtuigvleugel. Het gebouw is tegenwoordig volledig, langjarig verhuurd aan PCI Nederland.

De verkoper werd commercieel geadviseerd door internationale vastgoedadviseur Cushman & Wakefield en juridisch bijgestaan door Dentons. De koper werd technisch geadviseerd door PropertyView, juridisch bijgestaan door Osborne Clarke en ten behoeve van de financiering geadviseerd door Beaufort Consulting.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?