CET Logistics B.V. huurt de Tempelhof 4 te Rotterdam

0

CET Logistics B.V. heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten voor de huur van in totaal circa 2.814 m² bedrijfs-/kantoorruimte aan de Tempelhof 4 te Rotterdam.
Bij het gehuurde behoren tevens 16 parkeerplaatsen gelegen op het eigen parkeerterrein.

CET Logistics bestaat al meer dan 20 jaar en heeft 7 vestigingen over heel de wereld. Het bedrijf kenmerkt zich door expeditie en internationaal transport en heeft een wereldwijde logistieke referentie. www.cet-logistics.com.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad bij de totstandkoming van deze transactie op namens verhuurder JPG Groeneweg. De transactie werd namens CET Logistics B.V. tot stand gebracht door DC&I Real Estate B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?