Carly Jansen nieuwe bestuurder Mooiland

0

15 Augustus 2021 start Carly Jansen als bestuurder bij woningcorporatie Mooiland. Zij volgt hiermee Anne Wilbers op, die 1 februari vertrok.

Carly Jansen is een ervaren bestuurder
Mooiland heeft in Carly Jansen een enthousiaste en ervaren bestuurder, met hart voor de samenleving en de publieke sector gevonden. Carly Jansen heeft een groot en relevant netwerk in Brabant dat ze graag voor Mooiland inzet. Dit was voor Mooiland belangrijk bij het aanstellen van een nieuwe bestuurder. Mooiland trekt zich tot 2024 namelijk terug uit gebieden buiten het kerngebied Noordoost-Brabant en Gennep. Vanaf 2024 kan de organisatie zich volledig richten op het kerngebied Noordoost-Brabant en Gennep en het AAN-gebied (Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en enkele gemeenten in directe omgeving daarvan). Carly Jansen is nu nog werkzaam bij de provincie Noord-Brabant. Daar is zij directeur geweest en heeft zij verschillende rollen en leidinggevende functies vervuld.

Mooiland is blij met de komst van deze nieuwe bestuurder
Zowel de Raad van Commissarissen, het directieteam van Mooiland, de huurderskoepels en de OR waren unaniem enthousiast over deze kandidaat. Vanuit de OR is dan ook een positief advies afgegeven.

Bert Jeene, voorzitter Raad van Commissarissen van Mooiland: “Wij zijn blij dat Carly 15 augustus begint als bestuurder bij Mooiland. Zij kan de kracht en professionaliteit van Mooiland benutten en verder laten groeien. Zij werkt vanuit vertrouwen en is tegelijk heel goed in staat een heldere koers uit te zetten.”

Carly Jansen kijkt uit naar haar start bij Mooiland
Carly Jansen: “Hoe meer ik te weten kwam over Mooiland, hoe meer goede gesprekken ik voerde binnen en buiten de organisatie, hoe enthousiaster ik werd. Ik zie een unieke en bijzondere corporatie. Hoewel ik niet uit de corporatiesector kom, lijken de opgaven en uitdagingen me te passen als een jas.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?