AM draagt 43 woningen Brouwershof in Veenendaal over aan ASR Dutch Core Residential Fund

0

Vrijdag 16 april zijn 43 woningen in het project Brouwershof in Veenendaal door gebiedsontwikkelaar AM opgeleverd aan het ASR Dutch Core Residential Fund. De woningen in het centrum van Veenendaal zijn inmiddels overgedragen aan de nieuwe huurders. De oplevering is de derde oplevering binnen een maand aan het ASR Dutch Core Residential Fund. Hiermee heeft het woningfonds van a.s.r. real estate in korte tijd 130 woningen toegevoegd aan haar portefeuille.

AM draagt als gebiedsontwikkelaar met het project Brouwershof bij aan het versterken van de woonfunctie aan het centrum van Veenendaal. Klunder Architecten heeft Brouwershof ontworpen en BAM Wonen was verantwoordelijk voor de realisatie.

Centraal wonen
Het woningcomplex Brouwershof ligt aan de rand van het centrum van Veenendaal en daarmee nabij een ruim aanbod aan winkels, horeca en cultuur. Brouwershof maakt onderdeel uit van het centrumplan Brouwerspoort. Door Brouwerspoort wordt het stadscentrum uitgebreid met ruimte voor wonen, winkelen, horeca en cultuur. De moderne architectuur van Brouwerspoort is in lijn met de architectuur van Brouwershof. De gevelwanden van de appartementenblokken en herenhuizen hebben ieder een eigen ontwerp waardoor een mix aan stijlen is ontstaan.

Het bezit van het ASR Dutch Core Residential Fund in Brouwershof bestaat uit 41 appartementen tussen 50 en 85 m² en twee ruime penthouses met dakterras. De 39 appartementen worden verhuurd in het middenhuursegment.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?