Nieuwe op- en overslag locatie SUEZ opgeleverd door Heembouw

0

Op 16 april j.l. heeft Heembouw het nieuwe pand voor SUEZ Recycling & Recovery Netherlands in Berkel en Rodenrijs opgeleverd. Dit nieuwe bedrijfspand met buitenopslag is turnkey gerealiseerd. Heembouw Architecten was verantwoordelijk voor het pragmatische ontwerp bestaande uit een binnen-, buitenopslag en kantoor.

Op weg naar Zero Waste
SUEZ zamelt met 2.000 collega’s het afval in van ruim 80.000 bedrijven en instellingen en een groot aantal huishoudens. Door het verminderen van afval, hergebruik en het recyclen van afval tot nieuwe producten zet SUEZ, samen met klanten en partners, stappen op weg naar Zero Waste. Zo werkt SUEZ aan het behoud van natuur, milieu en klimaat.

Onderdeel grotere herinrichting
September 2020 is gestart met deze nieuwe op- en overslag locatie op bedrijventerrein Oudeland, als vervanging van het huidige pand in Delft. De nieuwbouw is onderdeel van een grotere herinrichting. De locatie op bedrijventerrein Oudeland bestaat uit een hal van ca. 3300 m², een buitenopslag van ca. 620 m² en een kantoor van ca. 340 m².

Hout aan de gevel
De materialen met aardse tinten en het hout aan de gevel van het pand is een knipoog naar de werkzaamheden van SUEZ. De constructie van de opgeleverde nieuwbouw is daarnaast volledig gereed voor de komst van eventuele zonnepanelen in de toekomst.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?