Logistics Sun II B.V. sluit nieuwe huurovereenkomst met U-Stal in Utrecht

0

Logistics Sun II B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met de stichting U-Stal aan de Floridadreef 112 in Utrecht. Als sociale onderneming die werkervaring en werkgelegenheid creëert voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zocht U-stal naar nieuwe huisvesting voor haar hoofdkantoor en serviceafdeling. De nieuwe locatie is gevonden aan de Floridadreef 112 in Utrecht. De locatie omvat 600 m² kantoorruimte en 280 m² bedrijfsruimte.

Oscar Vonken, Senior Consultant Agency bij Savills in Nederland, zegt: “De combinatie van het kantoor en de bijbehorende bedrijfsruimte maakt dit een geschikte locatie voor de activiteiten van U-Stal in en buiten Utrecht. Het object heeft een strategische centrale ligging nabij de A2 en A27 en is onderdeel van bedrijventerrein Nieuw Overvecht waar bekende bedrijven als Jumbo, Gamma en Leen Bakker zijn gevestigd. ”

Logistics Sun II B.V. werd geadviseerd door Savills. U-Stal B.V. heeft haar eigen belangen behartigd.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?