Capital Value breidt researchteam uit met Levi Sleegers

0

Het researchteam van Capital Value breidt uit. Per april komt Levi Sleegers in dienst als data-analist. Hij zal een belangrijke rol binnen het researchteam gaan vervullen in het actueel houden en interpreteren van de toenemende hoeveelheid data die van de woningbeleggingsmarkt beschikbaar is.

Capital Value hecht veel waarde aan onderzoek en heeft hier sinds haar oprichting een speerpunt van gemaakt.

Thijs Konijnendijk, Head of Research bij Capital Value: “De meeste marktpartijen kennen ons van ‘De woning(beleggings)markt in beeld’, het jaarlijkse onderzoek dat wij samen met ABF Research uitvoeren naar de ontwikkelingen op de woning(beleggings)markt. Minder zichtbaar is ons continue onderzoek achter de schermen. Elk advies dat de deur uitgaat is gebaseerd op onderzoeksgegevens vanuit de markt. Daarnaast zijn we doorlopend aan het innoveren om onze data op nieuwe manieren te benutten en te ontsluiten. We zijn blij dat Levi ons team komt versterken om aan de groeiende vraag naar betrouwbare en waardevolle marktgegevens te voldoen.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?