MRP en gemeente Zoetermeer tekenen koop- en realisatieovereenkomst Duinveld

0

Op donderdag 15 april hebben MRP en gemeente Zoetermeer de koop-en realisatieovereenkomst getekend voor Duinveld. De eerste fase van het project DuinParc kan hierdoor binnenkort met de bouw van start gaan. Het is de eerste fase van de laatste ontwikkeling in de wijk Oosterheem, grenzend aan het groene recreatiegebied Bentwoud. In totaal worden er 125 woningen gerealiseerd.

Project DuinParc
DuinParc bestaat uit twee deelprojecten: Duinveld (fase 1) en Parcveld (fase 2,3,4). Duinveld is inmiddels volledig uitverkocht en bestaat uit 25 eengezinswoningen. Parcveld bestaat in totaal uit 100 woningen met 60 appartementen verdeeld over 2 gebouwen en 40 eengezinswoningen. Paul Trip, Algemeen Directeur MRP: “Het succesvol ontwikkelen van een gebied kan alleen als partijen met een gemeenschappelijk doel goed samenwerken. DuinParc is een voorbeeld waarin een nauwe samenwerking met de gemeente Zoetermeer heeft geleid tot een succesvolle gebiedsontwikkeling.” Op steenworp afstand van DuinParc zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een winkelcentrum, een golfbaan, een bibliotheek en de randstadrail. De woningen zijn omgeven door natuur, ruimte en rust.

Zoetermeer is dé plek
Zoetermeer, de derde stad van Zuid-Holland, is een aantrekkelijke plaats om te wonen, werken, ondernemen, studeren en te recreëren. Margreet van Driel, wethouder gemeente Zoetermeer: “Wij hebben de afgelopen jaren met MRP al extra nieuwe woningen in Zoetermeer gerealiseerd met het project Oostererf. Nu bouwen we dit verder uit met project DuinParc. Deze nieuwe woningen zijn een waardevolle bijdrage aan onze ambitie om in de komende 10 tot 15 jaar tenminste 700 woningen per jaar bij te bouwen in Zoetermeer.

Zoetermeer ligt centraal in de Randstad, aan de rand van het Groende Hart en is al vele decennia een fijne woonstad waar starters, gezinnen en ouderen hun plek hebben gevonden. Een stad met alle gemakken en voorzieningen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?