Polestar heeft een nieuwe Space geopend in Amsterdam

0

Elektrische autofabrikant Polestar heeft haar nieuwste Space geopend aan de Van Baerlestraat 2-4 in Amsterdam. De Space heeft een oppervlakte van ca. 438 m² b.v.o. verdeeld over de begane grond en het souterrain.

De Zweedse autofabrikant richt zich op elektrisch rijden en duurzaamheid in combinatie met aansprekende prestaties en een innovatief design. Geïnteresseerden kunnen in de Space de modellen Polestar 1 en Polestar 2 ontdekken en samenstellen. Polestar heeft nog 4 andere vestigingen in Nederland.

Cushman & Wakefield adviseerde huurder, Polestar Automotive Netherlands B.V., binnen deze transactie. Verhuurder, een particuliere belegger, werd geadviseerd door Jacobs van der Meij.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?