Bakkers | Hommen verwerft Randstedelijke Kantorenportefeuille Voor € 32 Miljoen

0

Bakkers | Hommen verwerft, middels twee off-market transacties, een zevental kantoorgebouwen van een institutionele belegger en M7 Real Estate. De gebouwen zijn gelegen in de G4, met een concentratie in Rotterdam en Amersfoort. De portefeuille is een belangrijke toevoeging aan de reeds bestaande beleggingsportefeuille en onderstreept de groeistrategie binnen het segment. De strategie is gericht op het verwerven van kantoorgebouwen gelegen op binnenstedelijke locaties en het verder uitbouwen van de bestaande portefeuille.

De portefeuille heeft een verhuurbaar oppervlak van circa 20.000 m2 en is nagenoeg volledig verhuurd. De gebouwen zijn gelegen op sterke binnenstedelijke en toekomstbestendige kantorenlocaties. Middels actief asset management en herontwikkeling zal waarde worden toegevoegd aan de portefeuille.

Thijs Peek, Director Acquisitions: ‘’Wij hebben ondanks de huidige vraaguitval van kantoorgebruikers een sterk geloof in kantoren gelegen op goed bereikbare locaties met een multifunctioneel karakter. Wij focussen ons op economische groeiregio’s binnen de Randstad en gebouwen waar wij waarde aan kunnen toevoegen. Wij zijn dan ook verheugd met de uitbreiding van de bestaande portefeuille en zoeken actief naar nieuwe acquisities.’’

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?