Het taxatieteam van Savills Nederland breidt uit

0

Internationale vastgoedadviseur Savills heeft twee nieuwe taxateurs aangesteld, Yücel Erisek en Sharon van Bemmel. Zij zullen beiden op het Nederlandse hoofdkantoor in Amsterdam komen te werken.

Sharon van Bemmel zal vanaf 12 april het Savills taxatieteam versterken als junior taxateur. Sharon rondde onlangs haar Master in Business Administration af aan de TIAS School for Business & Society in Utrecht. Ze zal het bestaande banktaxatieteam versterken en zich primair richten op woningtaxaties.

Yücel Erisek start op 1 mei en zal het internationale team versterken. Yücel heeft zijn Master Real Estate Finance afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en begint als junior taxateur.

Momenteel bestaat het Savills taxatieteam in Nederland uit 25 vastgoedprofessionals. Het specialistische team verzorgt nationale en internationale taxaties in alle commerciële sectoren, van kantoren en woningen tot logistiek.

Martijn Onderstal, Head of Valuation bij Savills in Nederland, legt uit: “Met Sharon en Yücel kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Ik ben ervan overtuigd dat zij een belangrijke bijdrage zullen leveren aan het team en dat hun achtergronden en sterke analytische vaardigheden van grote toegevoegde waarde zullen zijn. ”

“Het onderwerp duurzaamheid en taxaties krijgt steeds meer aandacht. Ook dit is een onderwerp waarbij Sharon en Yücel onze klanten kunnen helpen. Op dit moment doen twee van onze collega’s onderzoek naar de rol van specifieke duurzaamheidskenmerken op vastgoed en de waarde van zonneparken. Ik ben een groot voorstander van dit soort initiatieven en ik ben persoonlijk betrokken bij de integratie van duurzaamheid in taxaties.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?