Urban Outfitters opent nieuwe winkel in de Koopgoot in Rotterdam

0

Lifestyle retailer Urban Outfitters opent deze zomer een nieuwe winkel in de Koopgoot in Rotterdam. De winkel aan de Beurstraverse 21 heeft een oppervlakte van ca. 1.112 m² b.v.o. op de begane grond en gaat naar verwachting op 18 juni 2021 open.

Urban Outfitters is een populair Amerikaans lifestyle en fashionlabel dat naast kleding ook accessoires, beauty en interieur items aanbiedt. Het merk is opgericht in 1976 en gericht op jongvolwassenen. Urban Outfitters heeft meerdere formules binnen de URBN-merkenportfolio, waaronder naast Urban Outfitters ook Anthropologie, Free People en Terrain.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde samen met City Real Estate de verhuurder van de Koopgoot, CBRE Global Investors in deze transactie. Urban Outfitters is geadviseerd door McDevitt.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?