La Mer Orthopedie B.V. / Berlioz koopt kantoorvilla in Erasmuspark Rotterdam

0

De kantoorvilla staande en gelegen aan de Jan Leentvaarlaan 49-59 te Rotterdam, groot 1.850 m² v.v.o. met 32 eigen parkeerplaatsen, is door een particuliere belegger verkocht aan La Mer Orthopedie B.V. / Berlioz (createur de chaussure), het bedrijf van meesterschoenmaker Mauritz C. Vlot.

Het Erasmuspark bestaat uit 12 kantoorvilla’s in een rustige groene setting in Rotterdam Kralingen, langs de A16 en op loopafstand van OV-knooppunt Kralingse Zoom.

La Mer Orthopedie B.V. / Berlioz zal de villa na een drastische inpandige renovatie zelf in gebruik nemen gaan nemen als (hoofd)kantoor, high-end atelier voor de productie van maat- en orthopedisch schoeisel en ontvangst- en pasruimte.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht de transactie namens koper tot stand.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?