Baby-Dump naar Leiderdorp

0

Baby-Dump opent nieuw filiaal op de Baanderij.

Baby-Dump zal eind april 2021 haar deuren openen in een gloednieuw pand aan de Vlasbaan op De Baanderij in Leiderdorp. De retailer huurt in totaal ca. 3.300 m² winkelruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

Begin 2020 heeft de Gemeente Leiderdorp toestemming gegeven voor de vestiging van Baby-Dump op de winkelboulevard De Baanderij in Leiderdorp. Sindsdien is er gewerkt aan de realisatie van de nieuwbouw locatie, welke gelegen is naast de Kwantum.

De Baanderij is één van de winkelboulevards in de regio Leiden en kent een ruim aanbod aan retailers en leisure partijen als Karwei, Carpetright, Jysk, Jumper, Bubbel Jungle, Haco Wonen en Slapen, Action, Interwonen, J&M Vloeren, ABC Sleepcenter, Praxis, Leen Bakker, Kwantum, FitForFree en Roobol.

Creating Retail Parks heeft namens verhuurder deze transactie gerealiseerd.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?