Kantoorpand van 4.315 m² aan Stationsplein in Enschede verkocht

0

In het centrum van Enschede aan het Stationsplein 10-11 heeft Boers & Lem namens Veldboom Vastgoed bemiddeld in de aankoop van circa 4.315 m² kantoorruimte en 33 parkeerplaatsen.

Beeldbepalend gebouw
Voor dit beeldbepalende kantoorpand aan het Stationsplein wordt gekeken naar een ontwikkeling van een ‘mixed use’ gebouw waarin ruimte is voor zowel kantoor, detailhandel, horeca als ook wonen.

Toplocatie
Het pand ligt op een unieke, centrale locatie in Enschede. Direct naast het NS- en busstation en op loopafstand van de binnenstad van Enschede.

Spoorzone Enschede krijgt facelift
Het kantoorpand ligt middenin het Centrum Kwadraat, de nieuwe naam voor de Spoorzone. Dit gebied ondergaat de komende jaren een flinke facelift. Oude panden worden opgeknapt of maken plaats voor nieuwe, frisse architectuur. Daardoor moet rond het station een aantrekkelijk woon- en werkgebied ontstaan.

Herontwikkeling
Het vastgoedbedrijf Veldboom Vastgoed is in 2006 opgericht. De kernactiviteiten bestaan uit het aankopen en herontwikkelen van vastgoedlocaties. Ze richten zich voornamelijk op binnenstedelijke locaties. Het bedrijf heeft in Enschede al veel onroerend goed in de portefeuille.

De verkoper werd vertegenwoordigd door Profound Asset Management. Zij leveren hoogwaardig fund- en assetmanagement voor vastgoedfondsen, voor zowel particuliere als institutionele beleggers.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?