Chantal Droste per 1 juni 2021 directeur-bestuurder van Elkien

0

Chantal Droste wordt, naast de al in januari van dit jaar benoemde Peter van de Weg, de nieuwe directeur-bestuurder van Elkien in een collegiaal tweehoofdig bestuur. Samen zijn zij bestuurlijk verantwoordelijk.

Chantal Droste heeft recent bij de noordelijke Rabobanken en eerder bij verzekeraar Aegon diverse functies bekleed als directeur en manager. Ze is woonachtig in Friesland en kent de Friese samenleving, zowel vanuit haar professionele als haar persoonlijke omgeving, goed.

De Raad van Commissarissen is verheugd met de aanstelling van Chantal Droste. Anne Vlaskamp (voorzitter RvC) hierover: “We zijn ervan overtuigd dat Chantal zich ten volle voor Elkien en onze huurders zal inzetten. We hebben Chantal leren kennen als een gedreven en positief ingestelde persoon, die gemakkelijk en snel de verbinding legt. We verwachten dan ook dat zij zowel bij de medewerkers als bij onze relaties en andere betrokkenen veel vertrouwen zal krijgen.”

Chantal Droste: “Iedereen verdient een thuis”, deze visie van Elkien spreekt mij bijzonder aan. Ik ben er dan ook trots op dat ik mijn kennis en ervaring in mag zetten om de huurders van Elkien een betaalbare, veilige en duurzame woonomgeving te bieden. Ik heb de organisatie de afgelopen periode leren kennen als plezierig, professioneel en gedreven en kijk er naar uit om samen met de collega’s van Elkien en alle andere belanghebbenden het sociaal wonen in Fryslân verder te mogen versterken.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?