La Française Real Estate Managers verhuurt 3.418 m² aan Harman Consumer Nederland

0

La Française Real Estate Managers heeft, namens drie collectieve vastgoedbeleggingsvehikels, een langjarige huurovereenkomst getekend met Harman Consumer Nederland B.V. (hierna Harman) aan de Danzigerkade 16, gelegen in de Amsterdamse Houthavens. De huurovereenkomst omvat 3.418 m² kantoorruimte en 34 parkeerplaatsen. Per augustus zullen zij hun intrek nemen in dit moderne kantoorgebouw.

Huurder Harman ontwerpt producten en oplossingen voor autofabrikanten, consumenten en ondernemingen wereldwijd, waaronder verbonden autosystemen, audio en visuele producten en enterprise automatiseringsoplossingen. Harman is in Nederland vooral bekend van de merken JBL en Harman Kardon.

Harman kiest voor dit kantoor vanwege de hoge kwaliteit van het gebouw (energielabel A++) en de industriële aanblik met grote open ramen in combinatie met het unieke uitzicht over ’t IJ. Het gebied de Amsterdamse Houthavens is centraal gelegen en goed bereikbaar. Andere huurders in de omgeving zijn onder andere Tommy Hilfiger Europe, Rijnboutt Architecten, Dentsu Aegis en Calvin Klein.

IJsbrand Brunger, Head of Leasing Amsterdam bij Savills in Nederland, licht toe: “Het in 2018 gerealiseerde gebouw heeft zes verdiepingen en is gelegen in het dynamische woon- en werkgebied Houthavens. Doordat er steeds meer voorzieningen komen, zoals horecagelegenheden, sportscholen en woningen, komt dit gebied echt tot leven. Dit heeft ook een positieve aantrekkingskracht op kantoorgebruikers. Deze verhuurtransactie bewijst eens te meer het belang van proactief asset- en property management van een vastgoedportefeuille. Ondanks de huidige marktomstandigheden heeft Savills waarde kunnen toevoegen door het realiseren van een langjarige huurovereenkomst met Harman Consumer Nederland, waarmee we de hoge bezettingsgraad stabiel hebben kunnen houden voor onze opdrachtgever La Française.”

Savills adviseerde La Française Real Estate Managers tijdens deze transactie en heeft het object tevens in beheer. La Française Real Estate Managers is verantwoordelijk voor het Asset Management. JLL heeft Harman geadviseerd gedurende de transactie en Spring Real Estate en DRS Makelaars behartigden de belangen van de vertrekkende huurders.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?