Michiel Bijmolt start als Commercieel Directeur bij Flexas.com

0

Deze week is Michiel Bijmolt bij kantoorruimtebemiddelaar Flexas.com in dienst getreden als Commercieel Directeur. Na enkele jaren actief te zijn geweest bij vastgoedadviseurs JLL en Savills maakt hij nu de overstap naar Flexas.com, het snelgroeiende platform waar vraag en aanbod van kantoorruimte in Europa samenkomen. Michiel stuurt de commerciële teams aan en zal zich toeleggen op het verder uitbouwen van de organisatie in Nederland en de rest van Europa.

Marcel de Groot, CEO van Flexas.com is enthousiast over deze aanwinst voor het team. “Met het aantrekken van Michiel Bijmolt zetten we de volgende stap in onze groei en het verder professionaliseren van deze organisatie. Om de toenemende vraag van internationale huurders goed te stroomlijnen en de internationale groei van Flexas verder uit te bouwen, zijn wij een half jaar geleden op zoek gegaan naar een Commercieel Directeur en zijn zeer verheugd te melden dat wij deze hebben gevonden in Michiel Bijmolt. Hij heeft de juiste (internationale) ervaring om Flexas.com naar de volgende fase te brengen.”

De zoektocht naar een nieuw kantoor wordt steeds transparanter en er is een groeiende behoefte aan flexibiliteit in de huurovereenkomst. Deze trends zijn onomkeerbaar en dat maakt dat Flexas.com de wind in de zeilen heeft.

“Flexas is al stormachtig gegroeid”, aldus Michiel “en ik zie ernaar uit om samen met mijn team voor nog veel meer bedrijven, zowel in Nederland als in de rest van Europa, een mooie kantoorruimte te vinden!“

Kantoorruimtebemiddelaar Flexas.com is momenteel actief in een negental Europese landen, waarvan Nederland de thuisbasis is. Met zijn innovatieve manier van werken, is Flexas.com een succesvolle partner voor veel Europese vastgoedeigenaren.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?