Aan de Stegge Twello en Durfort Vastgoed realiseren nieuwbouw Logistics Court Nieuw-Vennep

0

Aan de Stegge Twello heeft met Durfort Vastgoed een aannemingsovereenkomst getekend voor de realisatie van een nieuw logistiek bedrijfsgebouw in Nieuw-Vennep. De grondwerkzaamheden zijn inmiddels gestart.

Nieuwbouw op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
De opdracht kwam tot stand na eerdere succesvolle samenwerkingen met Durfort Vastgoed bij de realisatie van twee logistieke bedrijfsgebouwen op Schiphol Logistics Park. Het logistiek centrum genaamd Logistics Court Nieuw-Vennep op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid voorziet straks in vier zelfstandige bedrijfsunits en sluit aan op de vraag in de markt. Het gebouw wordt gerealiseerd op een kavel van ca. 10.000 m² en bestaat uit circa 5.570 m² magazijnruimte, 1.400 m² kantoorruimte en 640 m² entresol. De eerste gebruikers krijgen in het derde kwartaal van dit jaar de sleutel overhandigd.

Hoogwaardige uitstraling
Samen met Architecten_Lab zijn wij verantwoordelijk voor het ontwerp, de uitwerking, realisatie en turnkey oplevering van het gebouw aan de Pesetaweg. De nieuwbouw op een mooie zichtlocatie is gelegen direct aan de N207 in Nieuw-Vennep. De representatieve gevel met extra aandacht voor de entree geeft het gebouw een hoogwaardige uitstraling.

Samenwerking
Het bouwplan is ontwikkeld en verder uitgewerkt in nauwe samenwerking met Durfort Vastgoed, de gemeente Haarlemmermeer, Architecten_Lab en JVZ Ingenieurs. Cushman en Wakefield is opgetreden als verhurend makelaar en de gemeente Haarlemmermeer is tevens verkoper van de grond. Het resultaat is een kwalitatief logistiek bedrijfsgebouw dat optimaal is ingepast in het bedrijventerrein en bijzonder goed past bij de logistieke doeleinden van de toekomstige gebruikers.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?