Verenigd Beheer BV koopt nieuwbouwproject Jan de Windstraat in Beverwijk

0

Bart de Jong Projectontwikkeling heeft het charmante project Jan de Windstraat in Beverwijk verkocht. Het woongebouw, gelegen op eigen grond, bestaat uit 48 woningen verdeeld over twee woonblokken. Ieder woonblok beschikt over 24 woningen met bergingen en parkeerplaatsen in een stallingsgarage op de begane grond met hierboven op één hoog een centraal dakterras. De start van de bouw zal plaatsvinden medio juni 2021.

Het energiezuinige gebouw maakt voor haar warmte- en koelvoorziening gebruik van een modern klein-collectief bodemwarmtesysteem. Het gebouw is door de prefab gevelelementen dermate goed geïsoleerd dat het zonder gebruik van pv-panelen een epc van 0,28 behaalt. Verenigd Beheer licht toe: “De aankoop past binnen de strategie om binnen onze portefeuille een zwaarder accent te leggen op energiezuinige woningbouw middels de verwerving van nieuwbouwcomplexen.’’

Verkoper Bart de Jong Projectontwikkeling werd commercieel geadviseerd door Spring Real Estate, Brantjes Makelaars en op architectonisch vlak door Common Affairs. Koper Verenigd Beheer BV werd juridisch geadviseerd door Dentons en technisch geadviseerd door Compact Real Estate Services. Van Lith Bouwbedrijf is aangesteld als aannemer. De installateur is Schouten Techniek en TEHA is de leverancier van de prefab gevels.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?