Urban Outfitters en Bang & Olufsen openen in Westfield Mall of the Netherlands

0

Na de opening afgelopen maand, kan Westfield opnieuw een mooie lijst aan nieuwe merken meedelen die zich zullen vestigen in Westfield Mall of the Netherlands. Onder andere Urban Outfitters en Bang & Olufsen zullen binnenkort openen in deze unieke, innovatieve winkel-, eet-, vrijetijds- en entertainment bestemming. Bang & Olufsen, bekend om het onderscheidend design en de innovatieve audio technologie, opent een flagshipstore van 100 m² in de Mall waar bezoekers de hoogwaardige audio apparatuur van het merk kunnen ervaren.

Het populaire lifestyle merk Urban Outfitters vestigt zich in een winkel van 400 m² aan het Central Plaza, in het hart van de Mall waar het een breed assortiment aan trendy fashion, accessoires, beauty en ook interieur items aanbiedt. Urban Outfitters is tevens een go-to-bestemming voor muziek, games en gifts.

Meer shopplezier is te vinden bij de unieke roze cadeauwinkel KKEC Specials en spellenspecialist The Gamekeeper.

Modeliefhebbers kunnen naast Urban Outfitters ook terecht bij Margaret West, Van Fiel en Aspact, waar high end streetwear voor mannen te vinden is. Het baby- en kinderkledingmerk Little Indians opent in The Gallery, het nieuwe retailconcept binnen Westfield Mall of the Netherlands, waar eerder al merken als Ace&Tate en Skins Cosmetics openden.

Op het gebied van food&drinks wordt het aanbod aangevuld met lekkers van The Chocolade Company, Nespresso en De Pindakaaswinkel. In het Eet Theater zal Laffa openen om bezoekers streetfood uit het Midden-Oosten te serveren, samen met Punjabi. Saigon Street opent in de versmarkt Fresh! met heerlijke Vietnamese gerechten.


Over Westfield Mall of the Netherlands
Westfield Mall of the Netherlands wordt de eerste allesomvattende retailervaring van deze schaal in Nederland. Het centrum is ontworpen met de Nederlandse consument in gedachten en biedt het winkelend publiek best-in-class conceptstores, moderne vrijetijdsbestedingen, indrukwekkende evenementen en een hoogwaardig food & beverage aanbod. Westfield Mall of the Netherlands wordt een plek die deel uitmaakt van de lokale gemeenschap. Een plek waar mensen tijd willen doorbrengen, waar ze samenkomen, verbinding zoeken, nieuwe ervaringen ontdekken en vooral genieten.nl.westfield.com

Over Unibail-Rodamco-Westfield
In elke markt waarin URW actief is, zijn de Westfield centra de meest toonaangevende binnen de portfolio. Ieder Westfield centrum heeft een eigen identiteit en is verbonden met de lokale gemeenschap, maar biedt tegelijk een ongeëvenaard aanbod aan ervaringen, diensten, restaurants, winkels en merkbeleving.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?