Zachary Schwartz nieuwe CEO Yays

0

Yays, aparthotels, begint aan de volgende groeifase. Yays’ CEO en mede-oprichter Peter Heule treedt af en wordt vervangen door voormalig Private Equity Executive, Zachary Schwartz.

Voor het aparthotelconcept dat oorspronkelijk in Amsterdam is ontwikkeld, draait het allemaal om samen reizen, buurten ontsluiten en het stadsleven ervaren als een local. Tegen eind 2021 zal de groep beschikken over 15 locaties in 4 steden. In mei opent Yays Koninginnegracht in Den Haag en in september Yays Frankrijklei in Antwerpen.

Peter Heule leidde de lancering, de ontwikkeling en verkoop in 2017 van het bedrijf aan nieuwe investeerders.

Heule zegt: “Het was een genoegen om de afgelopen zeven jaar het merk Yays op te bouwen samen met ons geweldige team, waaronder Steven Smit, die een belangrijke rol speelde in onze vroege groei. Ik heb de eer gehad een merk op te kunnen zetten dat zowel Nationaal als Internationaal erkend wordt. Zo ontving Yays de Serviced Apartment Awards voor beste operator in 2019 werden we dit jaar opnieuw genomineerd voor het concept ‘Yays Neighbourhood Experiences.’ We zagen hoe Yays onderdeel werd van de buurt en samenwerkte met lokale bedrijven en attracties via onze ‘Yays Neighbourhood Guide’. Nu ons merk stevig staat, is het een goed moment om het stokjel door te geven aan een nieuwe leider, die met het bedrijf de volgende stap kan maken. “

Heule’s opvolger Zachary Schwartz zal vanaf 1 april de rol van CEO op zich nemen en gevestigd zijn in het hoofdkantoor van het bedrijf in Amsterdam. Als voormalig Private Equity Executive brengt Schwartz meer dan 15 jaar ervaring in hospitality-investeringen en vermogensbeheer mee. Schwarz werkte onder andere voor Marriott, Host Hotels en als brancheadviseur gericht op ontwikkeling en investeringsanalyse.

Schwartz merkt op: “Naarmate de hotelsector evolueert, heb ik er alle vertrouwen in dat aparthotels en het specifiek het Yays-concept een grote bijdrage levert aan de toekomst van reizen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het Yays-team, partners en investeerders, en met hem het aantal Yays locaties zullen opschalen in Europa. “

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?