Syntrus Achmea verhuurt winkelunit op Korte Lijnbaan aan Taco Bell

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens het Achmea Dutch Retail Property Fund (ADRPF) een overeenkomst gesloten met Taco Bell, de van origine Amerikaanse fastfoodketen, voor de verhuur van een winkelunit aan de Korte Lijnbaan in Rotterdam. Na een grondige verbouwing is de winkel recent feestelijk geopend.

Taco Bell heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de vestiging aan de Korte Lijnbaan 5. De winkelunit heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 530 m² (bvo), waarvan 176 m² op de begane grond. Taco Bell, opgericht in 1962 door de Amerikaan Glenn Bell, telt circa zevenduizend vestigingen in de US en meer dan duizend wereldwijd. Taco Bell serveert een grote verscheidenheid aan Mexicaans geïnspireerde gerechten. De winkel in Rotterdam is de vijfde vestiging in Nederland.

“Rotterdam stond als vestigingslocatie al langer op ons lijstje. Deze dynamische, moderne stad sluit met haar internationale doelgroep perfect aan bij de Taco Bell formule”, zegt Barto Hulleman, General Manager voor Taco Bell in Nederland. “Op social media krijgen wij veel positieve reacties van de Rotterdammers. De rijen voor het restaurant laten zien dat wij voldoen aan een concrete behoefte bij de Rotterdamse consument.”

Namens diverse opdrachtgevers heeft Syntrus Achmea meerdere panden in het centrum van Rotterdam in eigendom en beheer. Door het samenstellen van de juiste mix van wonen, werken, winkelen en horeca voegt Syntrus Achmea extra levendigheid en dynamiek toe aan de Rotterdamse binnenstad. Met een divers winkelaanbod en sterke merknamen als Hollister, Snipes, JD Sports en Costes wordt bijgedragen aan een optimale consumentenbeleving.

Syntrus Achmea is bij deze transactie geadviseerd door Blok Makelaardij en Engelvast Retail Property Advice.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?