Nuveen Real Estate heeft het nieuw ontwikkelde distributiecentrum aan de Fazantweg 6 in Moerdijk verworven van Accres Real Estate

0

Het pand staat in Moerdijk, in de West-Brabant corridor, die per boot, trein en weg is verbonden met de Rotterdamse haven en Duitsland en België.

Het pand omvat circa 15.000 m² logistieke ruimte, verdeeld in twee eenheden die, indien nodig, meerdere huurders toelaten. Het pand is ook zeer duurzaam, met onder andere een Breeam-certificering Very Good en zonnepanelen, die de komende maanden worden geïnstalleerd.

Momenteel wordt het gebouw verhuurd aan twee logistieke dienstverleners, op basis van 5 en 10-jarige huurovereenkomsten.

Daan van der Veen, director Investment Management Benelux voor Nuveen Real Estate: ‘Vanwege de kwaliteit van de logistieke markt in Nederland zullen we blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden om onze portefeuille in de regio aan te vullen.’

Nuveen Real Estate heeft nu bijna € 600 mln aan logistiek vastgoed in beheer in Nederland.

Nuveen Real Estate werd geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting, Houthoff en Drees&Sommer. De verkoper werd geadviseerd door CMS.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?