Gerard Bac benoemd tot directeur Heembouw Wonen

0

Op 1 april zal Gerard Bac (43) als directeur Heembouw Wonen de organisatie van Heembouw versterken. Met zijn ruime kennis en ervaring zal hij zich met name richten op het verder versterken van de positie van Heembouw Wonen op de woningmarkt.

Heembouw heeft als ontwerpende bouwer met haar eigen architectenbureau, een unieke propositie in de markt. De toegevoegde waarde van de integrale projectaanpak van Heembouw, wordt op steeds meer projecten in de woningmarkt ingezet.

Gerard Bac vervulde eerder verschillende directiefuncties in de bouw en vastgoed sector, en was voor zijn overstap naar Heembouw directeur bij IBB Kondor. Daarvoor was Gerard onder andere vier jaar directeur/eigenaar van een eigen bouwbedrijf, waarbij hij zich vooral richtte op de verduurzaming van bestaand vastgoed.

Gerard Bac: “De visie van Heembouw: “Wij creëren plekken waar mensen willen zijn”, spreekt mij erg aan. Het is een korte zin, maar er zit heel veel in. Het geeft het mensgerichte van de cultuur van Heembouw weer, en het denken vanuit de wensen en behoeften van de klant. Hier is “creëren” de optelsom van ontwikkelen, ontwerpen en realiseren. Waarbij realiseren niet alleen nieuwbouw is, maar ook renoveren. Ik heb enorm veel zin om hier straks mijn bijdrage aan te kunnen leveren.”

Over Heembouw Wonen
Heembouw Wonen is één van de drie klantgroepen van Heembouw. Sinds haar oprichting in 2014 maakt deze werkmaatschappij van Heembouw een solide groei door. Gerard Bac gaat hier als directeur verder vorm aan geven. Met de integrale aanpak van Heembouw, gericht op de uiteindelijke bewoners, zijn al vele aansprekende woningbouwprojecten gerealiseerd, in zowel nieuwbouw, als transformatie en renovatie. Recente voorbeelden zijn de nieuwe woonwijk Westend in Roelofarendsveen, die Heembouw (mede) ontwikkelt en realiseert, de transformatie van een voormalig stadskantoor in de wijk Welgelegen in Utrecht tot wooncomplex met 132 appartementen in opdracht van Bouwinvest en de verduurzaming en onderhoud van 248 eengezinswoningen in de Leidse Prinsessenbuurt voor corporatie de Sleutels.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?