Cromwell breidt investment team uit in de Benelux

0

Vastgoedinvesteerder en -manager, Cromwell Property Group (ASX: CMW) (Cromwell) verwelkomt Thomas Kal in het Investment Management Benelux team in Amsterdam.

Thomas komt bij Cromwell nadat hij de afgelopen zes jaar bij JLL heeft gewerkt. Gedurende deze 6 jaar heeft hij verschillende functies gehad. Sinds 2019 was hij Director of Research. Hij heeft uitgebreide kennis van de logistieke, light industrial, kantoren- en residentiële sectoren.

Thomas Kal: “Ik kijk ernaar uit om samen met Gijs Vissers, Cromwell’s Head of Investment Management Benelux, door te gaan met de implementatie van de groeistrategie door middel van strategische aan- en verkopen binnen de kantoren- en logistieke sectoren om het rendement voor onze investeerders en kapitaalpartners te maximaliseren.”

Wouter Zwetsloot, Cromwell’s Head of Benelux and Real Estate Europe: “Wij heten Thomas van harte welkom. Hij is een goede aanvulling op het team in ons streven om de assets under management vergroten en om later in het jaar een aantal nieuwe strategieën te lanceren.

Thomas heeft een master in Bedrijfsgeografie en een bachelor in Sociale Geografie en Planning, beide van de Universiteit Utrecht.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?