Diane Wigtman en Björn Moust versterken team Kalliste

0

Onlangs heeft Kalliste Björn Moust weer als projectontwikkelaar binnen haar team mogen begroeten.

Björn was een aantal jaren geleden full time in dienst van Kalliste en voert nu, op free lance basis vanuit zijn eigen eenmanszaak (Veja Vastgoed), werkzaamheden voor ons uit.

“Ik werk graag mee om ambities van een project waar te maken. Uitdagingen en kansen daadwerkelijk uitgevoerd te krijgen, waarde toevoegen op de meest optimale manier. Op weg voor een fijne leefomgeving en een thuis voor iedereen.”

Per 1 maart jl. is Diane Wigtman gestart als Projectontwikkelaar bij Kalliste. Met de komst van Diane vergroot Kalliste direct haar slagkracht voor nieuwe gebieds- en woningbouwontwikkelingen. Haar conceptuele en commerciële kracht, persoonlijke betrokkenheid en oplossingsgerichtheid zal zij inzetten voor het ontwikkelen van projecten, woonconcepten en nieuwe acquisities. Binnen Kalliste wordt zij onder meer verantwoordelijk voor de locaties Grave, Oostzaan en Berkel en Rodenrijs.

Tevens is Diane lid van DWIRE; Dutch Women in Real Estate. Binnen DWIRE is ze onderdeel van de communicatiecommissie, een commissie die zich er voor inzet om DWIRE duidelijk op de kaart te zetten als platform voor vrouwelijke professionals die werkzaam zijn in het vastgoed.

Voordat Diane bij Kalliste in dienst trad heeft zij ervaring opgedaan bij o.a. AM, Cushman & Wakefield en Colliers International.
Diane hield zich bij Colliers bezig met het initiëren van kansen bij klanten om in hun huidige vastgoedportefeuilles waarde te kunnen toevoegen door middel van (her)ontwikkelingen van bestaand vastgoed. Dit betrof veelal leegstaand retailvastgoed naar woningen. Middels een haalbaarheidsanalyse onderzocht zij de financiële en bouwkundige haalbaarheid en bracht de daarop volgende planontwikkeling verder.

“Het toevoegen van waarde aan een gebied, is voor mij verder kijken dan het rekensommetje. Het gaat om mensen die blij moeten worden van hun omgeving. Er met tevredenheid kunnen wonen, werken en recreëren. Dat is waar het voor mij om draait.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?