Broekman Logistics Amsterdam B.V. huurt circa 163 m² kantoorruimte in Magnus Plaza

0

Spring Real Estate heeft Magnus Group geadviseerd bij de verhuur van circa 163 m² in het kantoorgebouw Magnus Plaza. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Tupolevlaan 81-99 in Schiphol-Rijk. De huurder, Broekman Logistics Amsterdam B.V., zal zich per 1 juli 2021 op de tweede verdieping gaan vestigen. Daarnaast krijgt de huurder de beschikking over zeven parkeerplaatsen.

Magnus Plaza bevindt zich in kantorenpark Schiphol-Rijk, dit is een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende groenvoorzieningen.

Het kantorenpark ligt aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam aan de N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. De Luchthaven Schiphol is zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar.

Met de verhuur van deze kantoorruimte, is het kantoorgebouw aan de Tupolevlaan 81-99 volledig verhuurd. Magnus Group werd tijdens het verhuurproces begeleid door Spring Real Estate in collegiale samenwerking met BT Makelaars.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?