Bedrijfscomplex in Almelo verhuurd aan Tuinmeubelshop en Topland Caravans

0

De nieuwe huurders van het bedrijfscomplex zijn Tuinmeubelshop en Topland Caravans.

Opening nieuwe megastore
Tuinmeubelshop heeft per 1 februari een nieuwe vestiging in Almelo geopend. Het bedrijf neemt intrek op nummer 6-6a in de representatieve showroom aan de voorzijde van het complex. De showroom is verdeeld over twee bouwlagen en heeft een totale oppervlakte van circa 1.770 m².

Voorheen was Topland Caravans hier gevestigd. Tuinmeubelshop is opgericht in 1956 en heeft het hoofdkantoor in Veenendaal. Met de nieuwe vestiging in Almelo heeft het familiebedrijf nu 12 megastores in Nederland.

Verhuizen naar buurpand
Topland Caravans schuift een plekje op aan de Hospitaalweg en is per 1 februari verhuisd naar het bedrijfscomplex op nummer 4. Het bedrijf dat nieuwe en gebruikte caravans verkoopt, gebruikt de bedrijfs- en winkelruimte van circa 895 m² aan de achterzijde van het bedrijfscomplex.

Boers & Lem bedrijfsmakelaar in Almelo heeft namens de verhuurder deze transactie begeleid.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?