Lucifer Coffee huurt 300 m² voor een lunch- en koffiebar aan het Kennedyplein in Eindhoven

0

Lucifer Coffee Roasters opent op de begane grond een lunch- en koffiebar met flexibele werkplekken en vergaderruimte van in totaal 300 m². Tegelijkertijd start het hospitality concept met D&B Facility Group. Hiermee geeft NSI in dit gebouw invulling aan de space-as-a-service ambities.

Lucifer Coffee Roasters is een Eindhovense koffiebranderij waar alles draait om specialty coffee. De beste koffiebonen van de beste koffieboeren, ingekocht tegen een eerlijke prijs. Op deze locatie biedt Lucifer Coffee Roasters naast specialty coffee ook een all-day-lunchkaart en zijn er verschillende flexibele werkplekken en vergaderruimtes ingericht. Daarnaast zijn er verantwoorde to-go-producten verkrijgbaar. De vestiging is geopend op maandag 22 maart 2021.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?