Gaudium Real Estate verwelkomt nieuw teamlid: Alinda Boeve

0

Sinds 1 maart 2021 versterkt Alinda Boeve MSc het team van Gaudium Real Estate als Business Development Manager.

Als ontwikkelaar is Gaudium volledig gespecialiseerd in het realiseren van woonzorgoplossingen voor senioren. Haar ambitie? Duurzame en levensloopbestendige zorgwoningen voor senioren realiseren – al dan niet met een zorgvraag. Alinda mag met haar commerciële managementachtergrond bijdragen aan deze ambitie.

Directie Gaudium: “Alinda zal zich richten op het verder uitbreiden van bestaande en nieuwe activiteiten van Gaudium. Ze is in haar carrière succesvol actief geweest in verschillende commerciële en directiefuncties binnen de bouw- en vastgoedsector. Daarmee past ze perfect binnen het profiel dat we zoeken; een ervaren en gedreven Business Development Manager die bijdraagt aan het waarmaken van onze groeiambities.”

Alinda Boeve: “Ik voel mij vooral aangetrokken tot de maatschappelijke vraagstukken waaraan Gaudium positief wil bijdragen: het realiseren van kwalitatief hoogwaardige en duurzame gebouwen voor ouderen met of zonder zorgbehoefte. Bij deze ambitie hoort een sterke visie en financiële daadkracht. En dat is precies wat Gaudium sinds haar oprichting in februari 2020 heeft bewezen, júist in de uitdagende tijd waarin we momenteel verkeren”.

Over Gaudium Real Estate
Bij Gaudium Real Estate worden krachten gebundeld. Het bedrijf is een samenwerking tussen Borghese Real Estate en Javri Investment Group. Samen vormen we een solide bedrijf met een ruime ervaring in projectontwikkeling en zorgvastgoed.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?