Stoneflow koopt multi-tenant kantorencomplex Leeuwenveldseweg in Weesp

0

Stoneflow Real Estate Investment heeft een multi-tenant kantorencomplex met bijbehorende parkeerplaatsen, gelegen aan de Leeuwenveldseweg 1-5 in Weesp, gekocht van MSW Vastgoed.

Het kantoor heeft een omvang van circa 5.861 m² bruto-vloeroppervlak en 90 parkeerplaatsen op maaiveld. Het perceel heeft een oppervlakte van 5.787 m². De verschillende kantoorruimtes zijn de komende jaren verhuurd aan een mix van diverse huurders. Het complex kent geen leegstand en heeft energielabel A.

Deze aankoop past uitstekend in de visie van Stoneflow, mede door de ambitie die de gemeente Weesp heeft in het stationsgebied en de aanstaande gemeentelijke fusering met de gemeente Amsterdam. De locatie ligt direct naast het station Weesp en heeft een korte reistijd naar het Centraal Station Amsterdam en Station Amsterdam Zuid (circa 15 minuten). Daarnaast bevestigt de sterke inwonersgroei van de afgelopen jaren de aantrekkingskracht en ontwikkeling van de gemeente Weesp.

Ten behoeve van de herontwikkeling wordt gezamenlijk opgetrokken met MSW Ontwikkeling, een samenwerking tussen De sterke stad en de verkoper.

Stoneflow werd in deze transactie juridisch bijgestaan door CMS. De verkoper werd commercieel geadviseerd door BNP Paribas.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?