Sagax en VanMoof sluiten huurovereenkomst in Utrecht (Lage Weide)

0

Sagax heeft een huurovereenkomst met VanMoof, de maker van hippe elektrische stadsfietsen, gesloten voor de huur van het bedrijfspand gelegen aan de Savannahweg 63 – 65 in Utrecht. Het object is gelegen op een unieke zichtlocatie, pal aan de A2, met circa 1 miljoen passanten per week. Het gehuurde bestaat uit circa 2.983 m² bedrijfsruimte en circa 541 m² kantoorruimte en zal door VanMoof worden gebruikt als servicecentrum.

Sagax is een vastgoedonderneming met als doelstelling het beleggen in commercieel vastgoed, voornamelijk in het bedrijfsruimte- en industrieel segment en sinds 2016 actief in Nederland. Inmiddels omvat de Nederlandse portefeuille ruim 470.000 m² bedrijfsruimte verdeeld over meer dan 85 objecten. De vastgoedportefeuille van Sagax bestaat uit 673 objecten met een vloeroppervlakte van 3.480.000 m² gelegen in Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje. AB Sagax (publ) is beursgenoteerd aan de Nasdaq Stockholm, Large Cap.

VanMoof is in 2009 opgericht door de Nederlandse broers Taco en Ties Carlier. Inmiddels zijn er meer dan 150.000 fietsen in gebruik. Daarbij is het bedrijf naar eigen zeggen het snelst groeiende e-bike merk ter wereld.

Cushman & Wakefield in collegiale samenwerking met Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting adviseerde verhuurder Sagax bij deze transactie.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?