Moderetailer Scotch & Soda opent nieuwe winkels

0

Het Nederlandse modebedrijf Scotch & Soda opent twee nieuwe winkels in Utrecht en Den Bosch en verlengt haar overeenkomst in Breda.

In Utrecht worden de twee huidige vestigingen aan de Choorstraat en de Lange Elisabethstraat samengevoegd op de Oudegracht 121, in het historisch stadskasteel ‘Groot Blankenburgh’. De winkel heeft een oppervlakte van ca. 521 m² b.v.o. winkelruimte verdeeld over twee verdiepingen.

In Den Bosch vindt een relocatie plaats van de winkels op de Markt en de Snellestraat naar de Hooge Steenweg 15, een in de binnenstad gelegen historisch gebouw met originele details waar in het verleden het Luxor Theater was gevestigd. De winkel heeft een oppervlakte van ca. 676 m² b.v.o. winkelruimte verdeeld over meerdere verdiepingen.

De huur voor de winkel aan de Houtmarkt 1 in Breda is langjarig verlengd tegen marktconforme condities. De winkel heeft een oppervlakte van ca. 630 m² b.v.o. winkelruimte verdeeld over drie verdiepingen.
Voor de transacties in Den Bosch en Breda zet a.s.r. de prettige samenwerking weer langdurig voort met Scotch & Soda.

Scotch & Soda is opgericht in 1985 in Amsterdam. Inmiddels zijn de collecties wereldwijd verkrijgbaar in 232 winkels en in 7.000 shop-in-shops, waaronder in wereldsteden als New York, Londen en Parijs. Elke winkel is uniek met handvervaardigde details en originele kunstwerken en ze stralen allemaal het ontwerpethos uit van Scotch & Soda; authentiek, individueel en eclectisch.

Cushman & Wakefield adviseerde huurder Scotch & Soda Retail B.V., verhuurder ASR Vermogensbeheer B.V. werd in deze transactie vertegenwoordigd door Univast Retail.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?