Maaike van der Windt versterkt Raad van Bestuur Oosterhoff

0

Maaike van der Windt start vanaf 1 april als Chief Operating Officer bij Oosterhoff. Samen met Gerard Doos vormt zij de Raad van Bestuur van Oosterhoff. Zij volgt Roel de Jong op die per 1 juli terugtreedt.

Maaike van der Windt heeft een achtergrond in de luchtvaart en logistiek en heeft hiervoor als Directeur Aviation Marketing, Cargo & Customer Experience bij Royal Schiphol Group gewerkt. Daarvoor was ze ruim acht jaar werkzaam bij Brisbane Airport in Australië.

“Ik wil mijn ervaring op het gebied van strategie, klantbeleving, duurzaamheid en commercie inzetten om Oosterhoff door te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat we goed kunnen blijven inspelen op de uitdagingen van nu en in de toekomst”, zegt Maaike van der Windt.

Gerard Doos, CEO van Oosterhoff, verheugt zich op haar komst. ”Met Maaike halen we niet alleen een blik van buiten naar binnen, maar door haar klantgerichtheid en betrokken aanpak versterken we ook de verbinding tussen het directieteam van Oosterhoff en de onderliggende werkmaatschappijen. We zien dat het steeds belangrijker wordt om onze kennis, expertise en denkkracht te bundelen als antwoord op de complexe vraagstukken van de toekomst.”

Maaike wordt verantwoordelijk voor de aansturing van de interne organisatie en operationele processen binnen Oosterhoff en is samen met Gerard en de werkmaatschappij-directies verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de strategische en tactische plannen. Daarnaast zal zij zich bezighouden met de externe profilering van de organisatie.

Over Oosterhoff
Oosterhoff geeft toekomst aan de gebouwde omgeving. Ons netwerk bestaat uit negen bedrijven: ABT, ABT België, abtWassenaar, Adviesbureau Lüning, bbn adviseurs, HE adviseurs, IBD, Meelis & Partners en Huygen Installatie Adviseurs. Inclusief de overnames heeft Oosterhoff een omvang van ca. 600 medewerkers.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?