Kvik opent 1 april op Woonboulevard Zaandam

0

Op Woonboulevard Zaandam aan de Cornelis Ouwejanstraat zal Kvik op 1 april de deuren van haar nieuwe vestiging openen. Kvik huurt in totaal ca. 1.250 m² winkelruimte gelijkmatig verdeeld over de begane grond en eerste verdieping van Aprisco.

Het cluster aan de Cornelis Ouwejanstraat (totaal circa 14.000 m² aan winkelruimte) maakt onderdeel uit van Woonboulevard Zaandam (top 10 woonboulevard van Nederland). Op deze winkellocatie zijn Seats and Sofas, Luto, ROES Vintage en Kringloopwinkel Noppes reeds gevestigd.

Na Seats and Sofas is Kvik de tweede retailer die in de afgelopen maanden aan de Cornelis Ouwejanstraat een lange termijn huurovereenkomst is aangegaan.

In totaal is er nog circa 6.500 m² winkelruimte beschikbaar in het cluster. Er wordt momenteel met meerdere partijen gesprekken gevoerd om zich voor de lange termijn in de (nu nog) beschikbare ruimtes te vestigen.

Woonboulevard Zaandam telt meer dan 50 verschillende retailers en kent een ruim aanbod met partijen als Karwei, Vrijbuiter, Carpetright, Grando Keukens, Jysk, Seats and Sofas, Loods5, Haco Wonen en Slapen, Hornbach, BeterBed, Stella Fietsen, Riviéra Maison, Praxis, I-KOOK, Flinders, Reddy Keukens, Leen Bakker, Lampenlicht.nl, Kwantum, Prénatal, McDonalds en Babyland.

Aprisco werd bij deze transacties geadviseerd door Creating Retail Parks.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?