Flexas.com schaalt marketing op met nieuwe Head of Marketing

0

Na de Nederlandse markt te hebben veroverd, is Flexas.com – hét online platform voor het vinden van kantoorruimtes – klaar voor de volgende stap: verovering van de Europese markt. Om die reden is per 1 maart 2020 Laurie Bertholet aangenomen als nieuwe Head of Marketing. Laurie komt, na een aantal jaar marketingervaring te hebben opgedaan in New York, de Flexas.com familie versterken. Haar doel is om een nieuw marketingteam op te bouwen en daarmee de Flexas.com aanwezigheid zowel binnen Nederland als buiten deze landsgrenzen nóg meer uit te breiden.

Marcel de Groot, CEO van Flexas.com: “Corona heeft een grote verandering op de kantoorruimtemarkt teweeggebracht. Veel bedrijven zijn op zoek naar meer flexibiliteit. Laurie gaat de zichtbaarheid van Flexas.com in binnen- en buitenland verbeteren zodat wij meer bedrijven kunnen helpen aan een gepaste, nieuwe kantoorruimte.”

Flexas.com is nog lang niet uitgegroeid! Het doel voor 2021 is dan ook om het hele team fors verder uit te breiden. Er staan momenteel al een aantal vacatures open, o.a. in Laurie’s nieuwe marketingteam. Je kunt ze vinden op de vacature pagina.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?