Paul de Winter senior ontwikkelingsmanager bij Hoorne Vastgoed

0

Bij vastgoedontwikkelaar en belegger Hoorne Vastgoed is Paul de Winter (53) in dienst getreden als senior vastgoedontwikkelaar. In die functie gaat hij zich onder meer bezighouden met de ontwikkeling van diverse woningbouw- en supermarktontwikkelingen binnen het werkgebied van Hoorne Vastgoed.

In het verleden werkte Paul de Winter onder meer als projectorganisator voor IBB Kondor en ontwikkelaar bij Rotteveel M4 (Almere). Sinds 2018 was hij actief als zelfstandig vastgoedadviseur.

Sinds 1998 werkt Paul de Winter al als externe voor projecten van Hoorne Vastgoed . Met deze in diensttreding wil Paul graag een bijdrage leveren aan het verder versterken van de ontwikkelafdeling van Hoorne Vastgoed en werken aan de veelal binnenstedelijke projecten met een mix van wonen en voorzieningen zoals dagelijkse boodschappen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?