Ikbenfrits huurt kantoorruimte in gebouw Henri in Amsterdam

0

Ikbenfrits heeft 1.160 m² kantoorruimte gehuurd in gebouw Henri aan de H.J.E. Wenckebachweg 210 in Amsterdam. De snel groeiende onafhankelijke hypotheekadviseur zal per 1 april 2021 de ruimte in gebruik nemen. In het gebouw is nog ca. 3.000 m² beschikbaar voor de verhuur.

Zij kozen mede voor dit gebouw vanwege de mooie inrichting die in de kantoorruimte aanwezig is. Het gebouw heeft recentelijk de naam Henri gekregen en per 1 april 2021 zullen De Huismeesters de receptie bemannen en een koffiebar openen in het entreegebied van het gebouw.

Verhuurder Zadelhoff Beheer B.V. werd in de transactie met Ikbenfrits vertegenwoordigd door Cushman & Wakefield in collegiale samenwerking met TREC. Meer informatie over Ikbenfrits is te vinden via http://www.ikbenfrits.nl/.

Direct naast gebouw Henri bouwt Zadelhoff Beheer B.V. momenteel gebouw Orato, een gebouw van ca. 11.000 m² vvo en 16 verdiepingen met een spectaculair ontwerp. Orato zal eind 2022 opgeleverd worden en is nog in zijn geheel beschikbaar voor de verhuur.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?