United Marine Service Group vestigt zich op Greenport Rotterdam

0

United Marine Service Group B.V. (UMSG) heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten met Greenport Rotterdam B.V. voor circa 1.460 m² bedrijfsruimte in combinatie met circa 585 m² kantoorruimte en 42 parkeerplaatsen gelegen op het omliggend buitenterrein. UMSG vestigt zich hiermee op het gelijknamig maritiem complex gelegen in het hart van de Rotterdamse haven.

Greenport Rotterdam is in de afgelopen 1,5 jaar getransformeerd tot een hoogwaardig maritiem service en onderhoudscomplex. Het complex, dat één van de langst bestaande en tevens grootste scheepswerven in Rotterdam is, is strategisch gelegen en staat in directe verbinding met zee en achterland. Het bestaat uit ruim 9 hectare terrein, 12 hectare water, 860 meter glooiing, tien steigers met lengtes tot 280 meter, diverse ligvakken voor droogdokken en acht bedrijfshallen. De locatie biedt ruimte voor afbouw, conservering en opslag van onshore en offshore infrastructuur met hijscapaciteit tot 800 ton en roll-on-roll-off voorziening tot 5.000 ton.

Overige bedrijven die zich op het complex hebben gevestigd zijn: onder andere HEBO Maritiemservice, Damen Shiprepair Van Brink Rotterdam, NKT Cables, Rijkswaterstaat Zee en Delta, IHC en Qargo Packers.

United Marine Service Group B.V. (UMSG) is een wereldwijde dienstverlener voor de maritieme en offshore sector gespecialiseerd in onder andere elektronische en roterende scheepsonderdelen, generatoren en lichtmasten.

Greenport Rotterdam B.V. is in het gehele traject begeleid door BRiQ real estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?