Oprichters TCAN kopen circa 1.200 m² in Oostgebouw oud ING-kantoor Arnhem van Borghese Real Estate

0

De oprichters van Tandheelkundig Centrum Arnhem Noord (TCAN) kopen circa 1.200 m², inclusief toegewezen parkeerplaatsen in de parkeergarage van High Park in het oude ING-kantoor aan de Velperweg in Arnhem, om een innovatief concept in tandzorg te realiseren. TandPark vestigt zich in de zomer van dit jaar in de commerciële plint van het Oostgebouw.

Het voormalige kantoorcomplex wordt door Borghese Real Estate momenteel volledig herontwikkeld. Het leegstaande voormalig ING-kantoor (60.000 m²) wordt getransformeerd naar circa 475 woningen en een commerciële plint in het Oost- en Kruisgebouw. TCAN opent hier naar verwachting in juni 2021 TandPark. Een mondzorgcentrum met specialismen in orthodontie, parodontologie, endodontologie, kindertandheelkunde en ouderenzorg. Excent Tandtechniek vestigt hier tevens haar tandtechnisch laboratorium waardoor een allround tandheelkundige praktijk ontstaat. Collega-tandartsen of specialisten kunnen naar elk van deze specialismen doorverwijzen. TandPark heeft een samenwerkingsovereenkomst met de opleiding Tandheelkunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en biedt ook tandheelkundige zorg aan topsporters en de KNVB.

In samenwerking met Van de Looi Architecten, Dijkograaf, Gielissen Interiors en TGO Technische Installaties wordt in de huidige casco ruimte, een professionele en duurzame praktijk gerealiseerd met 23 moderne en lichte behandelruimten, die ook voldoende opleidingsplaatsen bieden aan laatstejaarsstudenten tandheelkunde, mondzorgkunde en protheseonderwijs.

De aankoop werd begeleid door Christa Kempkens van CKD Management & Advies. TCAN werd bij de totstandkoming van de financiering geadviseerd en begeleid door Beaufort Consulting. Dank aan Thera Evers en Jan Spronk van ABN AMRO en Jan-Maarten Dijkman van Borghese Real Estate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?