MPS Systems sluit huurovereenkomst in Arnhem

0

MPS Systems heeft een huurovereenkomst met B32 Groep gesloten voor meer bedrijfsruimte op bedrijventerrein IJsseloord 2 in Arnhem. MPS Systems huurt aan de Delta 134 circa 1.600 m² bedrijfsruimte en 5 parkeerplaatsen. Zo beschikt MPS Systems over extra opslagruimte vlak naast het eigen hoofdkantoor aan de Delta.

De B32 Groep is een dynamisch multibrand modebedrijf met naast de winkelformule OPEN32 ook het merk SILVER CREEK. In totaal omvat het bedrijf meer dan zestig kledingwinkels in Nederland.

MPS Systems is een Nederlandse ontwikkelaar en producent van printtechnologie voor labels en flexibele verpakkingen voor de wereldwijde smalle web-industrie. Door groei ontstond ruimtegebrek in de productiehal. Onderdelen van gloednieuwe machines moesten regelmatig worden verplaatst om ruimte te creëren. Het magazijn van MPS Systems is gevestigd in Didam. Door extra ruimte te huren bij B32 Groep, slaat MPS Systems twee vliegen in één klap: ze kan efficiënter werken in haar eigen productiehal en het magazijn in Didam sluiten.

Anton Spierenburg, Manager Supply Chain & Operations: “Voor MPS Systems is dit een fantastische kans. B32 Groep heeft een prachtig en ruim pand aan de overkant van ons eigen pand. De ruimte die we bij hen huren geeft ons niet alleen veel extra ruimte en nieuwe energie, maar ook meer mogelijkheden. In de toekomst willen we een deel van onze assemblage daar ook onder brengen.”

B32 Groep is tijdens deze transactie begeleid door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield, in collegiale samenwerking met BMV makelaars. MPS Systems is bij deze transactie geadviseerd door Activ Vastgoed.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?