people@places en Bouw & Infra Park bundelen kracht voor uitbreiding innovatief flexwerkconcept

0

people@places en Bouw & Infra Park bundelen kracht voor uitbreiding innovatief flexwerkconcept.

Het reeds bekende flexwerkconcept people@places verhuist van de Daltonstraat in Harderwijk naar het terrein van Bouw & Infra Park. Op deze nieuwe locatie slaan de partijen de handen ineen om samen het complete en innovatieve flexwerkconcept te leveren in de regio. In Gebouw 40 op het terrein van Bouw & Infra Park vestigt people@places Harderwijk. De locatie biedt ruimte voor comfortabele flexwerkplekken, vergaderingen, trainingen, lunches en zakelijke afspraken.

Het concept people@places richt zich onder andere op ZZP’ers en ondernemers in het MKB, die behoefte hebben aan een flexibele werkplek of vergaderruimte zonder langdurige huurovereenkomsten. De nieuwe locatie beschikt over veertien flexibele werk- en vergaderruimtes van verschillende groottes. Voor elke ondernemer is er een passende ruimte. Huren kan per uur, dag, week of maand.

Bij Bouw & Infra Park is het bijeenkomen met grotere vergadergroepen en congressen de hoofdactiviteit in het Congrescentrum. Juist door elkaars expertise met daarbij de overeenkomst van een hoog gastvrijheidsniveau is de samenwerking een aanvulling en versterkt de positie van de beide bedrijven.

Compleet en uniek concept
Anders dan bestaande flexformules, gaat people@places verder dan het aanbieden van flexibele werkruimtes. Zo kunnen gebruikers met de Module Eigen Kantoor voor een lage prijs gebruik maken van aanvullende diensten als postbeheer, telefoonservice en administratieve diensten. De locatie is tevens te gebruiken als vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel, een eigen vestiging in een modern bedrijfsgebouw op een centrale locatie. Op maat faciliteren we samen met PDX Catering ook de catering, geheel passend bij de setting in de vergaderruimte of even ontspannen in het restaurant.
people@places vindt het erg belangrijk dat haar klanten gastvrij en professioneel worden ontvangen en gefaciliteerd. De gastvrouwen vormen hierbij een belangrijke spil in de organisatie.

Opening in april
Op maandag 12 april zal de opening zijn van de nieuwe vestiging van people@places Harderwijk plaatsvinden. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de herinrichting om zo een fijne werkplek te bieden aan de gebruikers van het flexwerkconcept. Alle kantoren en vergaderzalen krijgen een facelift en worden voorzien van nieuw meubilair. Na 30 juni zal de locatie aan de Daltonstraat 17 in Harderwijk sluiten.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?