NSI sluit huurovereenkomst met SVO Vakopleiding Food voor kantoorgebouw Hooghuis in Eindhoven

0

NSI N.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met SVO Vakopleiding Food voor het kantoorgebouw Hooghuis aan de Keizersgracht 5 in Eindhoven. SVO huurt circa 1.340 m² op de eerste verdieping. Het gebouw van in totaal circa 11.000 m² is met deze transactie volledig verhuurd.

Het kantoorgebouw Hooghuis ligt dichtbij het bruisende stadshart en winkelgebied van Eindhoven en op korte afstand van de Markt, Demer en het 18 Septemberplein. De diverse winkels, bioscopen en uitgebreide horeca in combinatie met woningen en kantoren, maakt het een dynamisch en gevarieerd gebied. NSI heeft het kantoorgebouw afgelopen jaar verduurzaamd van energielabel C naar energielabel A.

SVO leidt vakmensen op voor slagerijen, visspeciaalzaken, groentespeciaalzaken, poelierbedrijven, supermarkten, industriële voedingsbedrijven en out of home-bedrijven, waaronder restaurants, foodserviceketens, cafetaria’s en andere foodservicebedrijven. Vanaf september 2021 gaat SVO lesgeven op deze nieuwe locatie. Deze stap past bij de ambitie van SVO om de steden op te zoeken en onderwijs te bieden op plekken waar het op foodgebied gebeurt.

De transactie werd tot stand gebracht door CBRE in collegiale samenwerking met RSP Makelaars. SVO werd geadviseerd door dhr. Kees Booij.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?