NWI koopt kantoor- en laboratoriumgebouw in Assen

0

Het betreft een high-tech mixed-use R&D-complex met een totaaloppervlakte van circa 5.500 m² gelegen op het bedrijventerrein Peelerpark in Assen. Het gebouw is langjarig verhuurd aan PRA Health Sciences; een wereldleider in het uitvoeren van klinisch en bio analytisch onderzoek in opdracht van farmaceutische en biotechnologische bedrijven. PRA heeft in het gebouw Europa’s grootste analytisch laboratorium voor geneesmiddelenonderzoek. Het gebouw is in 2015 gebouwd en in 2019 met 3.000 m² uitgebreid en ingericht met laboratoria, clean rooms en kantoren.

JLL heeft in deze off-market transactie de koper begeleid. Clifford Chance adviseerde NWI bij the due diligence, acquisitie, corporate structuring en het sluiten van de transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?