NSI sluit huurovereenkomst met Stichting Nationale Nautische Verkeersdienst Opleiding in Rotterdam

0

NSI N.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Stichting Nationale Nautische Verkeersdienst Opleiding (NNVO) voor het kantoorgebouw Alexanderpoort aan de Marten Meesweg 91-121 in Rotterdam. NNVO huurt circa 640 m² op de vierde verdieping.

Het gebouw van in totaal circa 9.300 m² is sinds 2015 in bezit van NSI en ligt in het hart van de gebiedsontwikkeling Alexanderknoop, langs de A20 en direct tegenover intercity station Rotterdam Alexander. Dit gebied is door de gemeente Rotterdam aangewezen als één van de zeven stadsprojecten, waar door een investering in het nieuwe station en de buitenruimte een impuls wordt gegeven aan de transformatie van het gebied. Alexanderknoop is de tweede kantorenlocatie van Rotterdam en heeft ruim 200.000 m² kantooroppervlakte, waar winkelcentrum Alexandrium tussenin ligt.

NNVO leidt nautisch verkeersleiders en varend en bedienend personeel van sluizen en bruggen op. Daarbij sturen ze op kwaliteit, ontwikkeling en vernieuwing. Het bedrijf levert hiermee een belangrijke bijdrage aan een goed en veilig haven- en vaarwegbeheer in Nederland. NNVO gebruikt de nieuwe ruimte om nautische bedrijfsopleidingen en trainingen te verzorgen.

Op dit moment is er nog circa 3.500 m² kantoorruimte beschikbaar in Alexanderpoort. Deelverhuur is mogelijk vanaf circa 250 m².

De transactie werd tot stand gebracht door De Mik Bedrijfshuisvesting, in collegiale samenwerking met Parc Makelaars belast met de verhuur namens NSI.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?