The Entourage Group tekent met drie merken voor Westfield Mall of the Netherlands

0

Naast G-Star en Pandora kan Westfield, het enige wereldwijde B2B- en B2C-merk voor retail-, vrijetijds-, entertainment- en horecabestemmingen, opnieuw een rij toonaangevende merken meedelen die gekozen hebben voor Westfield Mall of the Netherlands. Zo vestigt The Entourage Group zichmet drie merken in het Eet Theater, het culinaire hart waar bezoekers straks genieten van lokale en bekende eetgelegenheden. Met de komst van juwelier Pandora en het toonaangevend Nederlands kledingmerk G-Star blijft de lijstvan aansprekende merken en retailers die kiezen voor Westfield Mall of the Netherlands, groeien. Modeliefhebbers kunnen bij G-Starterecht voorhoogstaand vakmanschaptoegepast op streetwear, waar het innovatieve denimbrand beroemd om staat.De handgemaakte sieraden van hoogwaardige materialen van Pandora zijn al jaren favoriet bij de Nederlandse consument en maakt het een waardevolle toevoeging aan de Mall.

The Entourage Group, bekend om de hoogwaardige hospitality met hypermoderne eet- en drinkconcepten opent Caffeine Bar, pizza hotspot Toni Loco en The Butcher, beroemd om de gourmet burgers, in het Eet Theater. Ook Van Bol & Feste voegt zich toe aan het Eet Theater en brengt daarmee de Italiaanse gastronomische cultuur met smaakvol Italiaans gebak en hartige gerechten naar de Mall.

Het ‘home’ segment wordt na de recente aankondigingen van H&M Home, Goossens en Rivièra Maison uitgebreid met De Rebellenclub, dat tevens een platform biedt voor jonge meubel- en interieurontwerpers.

Met de komst van beautysalon Puur & Passie, specialist in huidverbeteringsbehandelingen, voegt Westfield opnieuw onderscheidende namen toe aan The Gallery, het vernieuwende retailconcept binnen de Mall.

Verder wordt het aanbod aan lifestyle, mode & accessoires in de Mall versterkt met Score, Garcia Kids, Coool!,Omar Munie, Kyldoen giftstore Ninamo. Westfield Mall of the Netherlands voegt hiermee opnieuw onderscheidende merken aan haar portfolio toe, waarmee de Mall enkele weken voor de Grand Opening voor meer dan 91% is verhuurd.

Over Westfield Mall of the Netherlands
Westfield Mall of the Netherlands wordt de eerste allesomvattende retailervaring van deze schaal in Nederland. Het centrum is ontworpen met de Nederlandse consument in gedachten en biedt het winkelend publiek best-in-class conceptstores, moderne vrijetijdsbestedingen, indrukwekkende evenementen en een hoogwaardig food & beverage aanbod. Westfield Mall of the Netherlands wordt een plek die deel uitmaakt van de lokale gemeenschap. Een plek waar mensen tijd willen doorbrengen, waar ze samenkomen, verbinding zoeken, nieuwe ervaringen ontdekken en vooral genieten.mallofthenetherlands.com

Over Unibail-Rodamco-Westfield
In elke markt waarin URW actief is, zijn de Westfield centra de meest toonaangevende binnen de portfolio. Ieder Westfield centrum heeft een eigen identiteit en is verbonden met de lokale gemeenschap, maar biedt tegelijk een ongeëvenaard aanbod aan ervaringen, diensten, restaurants, winkels en merkbeleving.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?