Proptimize breidt team uit met Jaw-Yang Li

0

Per 1 maart heeft Proptimize haar Asset Management team verder uitgebreid met de komst van Jaw-Yang Li.

Jaw-Yang zal als Asset Manager onder andere verantwoordelijk zijn voor verdere optimalisatie van de bestaande portefeuille, alsook het analyseren en acquireren van nieuwe investeringen. Hiervoor was hij 4 jaar werkzaam als Senior Consultant bij EY. Jaw-Yang heeft zijn opleiding genoten aan de Technische Universiteit van Delft.

Proptimize biedt haar investeerders/partners een ‘full service’ Asset Management platform, met kennis en netwerk op het gebied van kantoren en logistiek. Daarnaast is Proptimize actief als ontwikkelaar van logistiek vastgoed.

Proptimize houdt kantoor in Vught en Amsterdam.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?