AM versterkt acquisitiekracht met Erik Gathier

0

Gebiedsontwikkelaar AM heeft Erik Gathier (33 jaar) aangetrokken in de functie van ontwikkelingsmanager. Binnen het team van AM Zuidwest gaat hij een belangrijke bijdrage leveren aan acquisities en ontwikkelingen in Zuid-Holland aan de hand van de maatschappelijke kernthema’s van AM: Gedurfde duurzaamheid, Inclusieve stad, Healthy urban living & working, Stad- en gebiedmaker en Gelukkig leven. Zijn focus zal hierbij op het noordelijke deel van Zuid-Holland liggen.

De afgelopen acht jaar was Erik werkzaam voor Era Contour. Vanuit zijn functie als conceptontwikkelaar lag de focus op acquisitie en ontwikkeling van woningbouwprojecten. Erik is afgestudeerd in Civiele Techniek aan de Technische Universiteit Delft.

Erik Gathier: “Ik kijk er naar uit om met mijn ervaring en de thema’s van AM aan de slag te gaan om nieuwe mooie plekken te realiseren waar bewoners hun geluk kunnen vinden.”

Wilco van den Ban, directie AM Zuidwest: “We zijn blij Erik Gathier te verwelkomen bij AM en dat hij zijn kennis en ervaring gaat inzetten voor onze gebiedsontwikkelingen. Daarnaast zullen we de ervaring en contacten van Erik benutten om hiermee onze positie in ons werkgebied te versterken en uit te breiden.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?